Meubelbar

Dit zijn de beste 3 merken voor mooie verf

Geplaatst op

Het kan soms lastig zijn om je een weg te banen door het grote aanbod aan muurverf wat er beschikbaar is. Je kunt altijd kiezen uit huismerken, maar mogelijk wil je toch een bepaalde kwaliteit in huis hebben. Daarom hebben we in deze blog de 3 beste merken voor mooie verf op gezocht. Nu op deze manier kun je makkelijker een keuze maken wanneer je in de bouwmarkt staat en je niet zeker weet wat je moet kiezen. 

1: Sikkens muurverf

Om de pas af te snijden met deze lijst, willen we graag starten met Sikkens. Dit vinden wij persoonlijk het beste voor zowel de professionele schilder als wanneer je zelf gaat schilderen. Het is misschien wel iets meer aan de prijs, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Als je op zoek bent naar een goede aanbieder van muurverf van het merk Sikkens, kijk dan op de website van bestel-verf.nl 

2: Sigma muurverf

Op de nummer twee in deze lijst staat Sigma, van het bedrijf Sigma Coatings. Dit enorme bedrijf van Nederlandse bodem maakt inmiddels als producent en als ontwikkelaar van verschillende verfsoorten en soorten coatings, deel uit van een groot en groeiend internationaal netwerk van PGG Industries. Naast mooie kleuren en een hoge kwaliteit van de verf, nemen ze ook hun verantwoordelijkheid wanneer het gaat om de invloed van hun producten op het milieu.

3: Flexa muurverf

In het noorden van het land, om precies te zijn in Friesland, werd een dergelijke 60 jaar terug het verfmerk Flexa geboren. Het verfmerk was en is nog steeds erg populair onder de doe-het-zelf’ers, waar Nederland er aardig wat van kent. Dit echte Nederlandse merk voor zowel binnenverf als verf voor buiten, groeide in zijn beginjaren erg sterk en heeft ertoe geleid dat je Flexa verf op veel verschillende plekken in Nederlandse straten, dorpen en steden zult aantreffen: op houtwerk zoals schuttingen en binnenmuren maar ook buitenmuren. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden