Meubelbar

Meubels die niet mogen ontbreken in je kantoor

Geplaatst op

Of je nu een kantoor aan huis hebt of gewoon werkt op locatie. Er zijn een aantal essentiële meubels die elke kantoorruimte nodig heeft. Zonder deze meubels wordt het namelijk bijzonder lastig om ervoor te zorgen dat je productief blijft. Ook is het belangrijk dat de spullen allemaal eenvoudig teruggevonden kunnen worden. Misschien ben je wel zelfstandig ondernemer. Als dat het geval is, dan ben je wettelijk verplicht om een goede administratie te onderhouden. Ook hiervoor is het nodig dat je dus goed geordend je werkt het uitvoeren. Ben je benieuwd naar welke drie meubels niet mogen ontbreken in je kantoorruimte? Lees dan snel verder

#1 Archiefkasten

Archiefkasten zijn belangrijk voor elke kantoorruimte. Zoals we in het stukje hierboven al aan gaven, is een zelfstandig ondernemer wettelijk verplicht om een goede administratie bij te houden voor de fiscus. Dat betekent dus dat zijn personeel hier ook zorgvuldig mee om dient te gaan. Daarnaast is het ook zo dat de administratie gedurende een aantal jaar bewaard moet blijven. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om alle administratie te digitaliseren, maar dit is vaak erg arbeidsintensief en zit een prijskaartje aan. Veel werkzaamheden en administratieve informatie wordt nog steeds op papier gedaan. Om dit goed te kunnen opbergen zijn archiefkasten daarom echt noodzakelijk. 

#2 Vergaderruimte

Of je nu een kleine onderneming rund of een groter bedrijf, er wordt in elk bedrijf vergaderd. Of het nu is tussen personeel van diverse afdelingen, of dat er regelmatig klanten of prospects op bezoek komen. Je zou misschien kunnen stellen dat er een vergadering met een klant buiten de deur gedaan kan worden, maar dan zit je nog wel met de vergaderingen van het personeel. Je hebt dan dus een vergaderruimte nodig met een vergadertafel en stoelen. Er zijn verschillende redenen waarom je deze namelijk niet gewoon op de werkvloer wil laten doen. De belangrijkste reden die wij geven is omdat je hiermee geluidsoverlast creëert waarmee je andere personeelsleden kunt storen. Dit soort weer voor een daling in de productiviteit. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden