Het moderne gezin wil gemak en comfort in de moderne woning. Dit laatste is een ruimte die zo ingericht is dat er gezond en ontspannen geleefd kan worden. Daarvoor zijn een goede architectuur en een praktische en esthetische stijl belangrijk. Al deze dingen beginnen bij de basis: de fundering en de vloeren in het huis. Over dit laatste gaan we het in deze blog hebben, namelijk over vloertegels

Het gemak van vloertegels

In de moderne woning past een tegelvloer erg goed. Dit is niet zonder reden, met name de slijtvaste de eigenschappen van de vloer zijn populair. Daarnaast is het een type vloer dat gemakkelijk schoon te maken is, waardoor de nodige hygiëne in een woning betracht kan worden. Het is vanuit het licht van deze eigenschappen dan ook niet verwonderlijk dat jonge starters en ouders met kinderen graag een vloer met tegels in huis willen hebben liggen.

Verschillende type tegels

Het leuke van vloertegels is dat er zoveel verschillende verkrijgbaar zijn waardoor je heel gemakkelijk een interieur naar smaak kunt inrichten. Je zult niet snel hebben dat de tegels niet passen bij het moderne idee dat je hebt over hoe je woning eruit moet zien. Verschillende interieurstijlen matchen moeiteloos met vloertegels, denk daarbij aan de industriële en minimalistische stijl.

Uiteenlopende patronen

Aansluitend wat we hierboven al zeiden, is het zo dat je tal van patronen kunt leggen met tegels. Zo kun je altijd je eigen ´draai´ eraan geven en hoef je geen genoegen te nemen met een saai patroon. Laat je creativiteit lekker de vrije loop. 

Meubels

Het is belangrijk dat je meubels passen bij de stijl van je woning. Maar dat gebeurt meestal automatisch omdat je vanuit een bepaalde stijl denkt. Toch is het handig om er wel specifiek aan te denken, juist voor de zekerheid. Veel succes ermee en ook heel veel plezier!

Pin It on Pinterest